Visums vienmēr dos norādes, ja cilvēks ir apmaldījies: signālus, ka jūs neejat pa savu ceļu

Ir tādi, kuriem patīk visiem un visam pierādīt, ka dzīvē nav vietas maģijai, brīnumiem un it īpaši Visuma palīdzībai. Viņi cīnīsies ar apstākļiem, meklēs vainīgos un pastāvīgi ies pa ceļu, no kura jau sen vajadzēja nogriezties. Jo šāds ceļš viņus ved vai nu pašā sākumā, vai strupceļā, vai vispār vienā nepārtrauktā skumjā nezināmajā.

Un ir cilvēki, kas strādā pie saiknes ar Visumu, mācās ieklausīties sevī, saprast pavedienus, ieklausīties sajūtās, pamanīt signālus. Viņiem dzīve ir vienkāršāka un vieglāka, jo viņi netērē tik daudz enerģijas darbībām, kas noteikti nenesīs laimi vai rezultātus.

Kā viņi to zina, jūs jautājat? Vienkārši šādi cilvēki apzinās tos signālus, uz kuriem jūs nevarat pievērt acis, ja vēlaties nokļūt kādā jums svarīgā punktā B un nesadalīties gabalos.

Bieži vien, ejot pa savu dzīves ceļu, atklāti izjūtam neērtības, diskomfortu, iekšējus pārdzīvojumus, bet tos attiecinām uz laikapstākļiem, priekšniekiem, spiedienu utt. Un tas ir Visums, kas ar visu savu spēku signalizē, ka ir laiks apstāties, atskatīties, analizēt un mainīt maršrutu.

Notriekti maršruta signāli

1. Jūs bieži aizmirstat vai pazaudējat lietas. Likās, ka viņš grasās nodot priekšmetu rokās tam paredzētajā vietā, taču galu galā priekšmets tajā vietā netika atrasts. Jūs kaut ko ievietojat vietās, kur lietas neder: desu maizes tvertnē, televizora/gaisa kondicioniera tālvadības pulti somā tālruņa vietā utt.

Tādā veidā Visums parāda, ka jūs esat līdzīgi šiem objektiem, kas ir nevietā. Ir pienācis laiks piezemēties un koncentrēties, jo nav resursu, lai virzītos pa iecerēto ceļu un pretim iecerētajiem mērķiem.

2. Apkārt vienmēr valda nekārtība, lai gan tīri gandrīz visas dienas garumā.

Tā Visums parāda, ka negribi pamanīt, kas īsti notiek, nestrādā pie pagātnes, kuru nemitīgi velc aiz muguras, neatzīsti elementāras lietas un kļūdas. Jūs mēģināt ārēji attīrīties no tā, kas jūs piesārņo iekšēji.

3. Jūsu rokās esošās lietas un priekšmeti pārvēršas par atkritumiem: saplīst, sabojājas, pārstāj darboties.

Tādā veidā Visums skaidri parāda, ka jūs izmantojat metodes, kas nedarbojas un bloķē jūsu pašu panākumus un iespējas sasniegt vairāk. Tu sabojā dzīves sev sarūpētos pārsteigumus, jo vēlies visu kontrolēt un pakārtot darba noteikumiem, kas ir izdomāti tavā galvā.

4. Pastāvīgi sit visu, sit pa stūriem, klupās no zila gaisa.

Tas ir par to, ka tu lec lokomotīvei pa priekšu, un neproti mierīgi un pareizajā ritmā soli pa solim sekot savam ceļam. Jūs vienkārši vēlaties pēc iespējas ātrāk steigties uz kaut ko, pasteidziniet visus un pasteidzieties, lai sasniegtu to, ko patiešām vēlaties.

Lasi vēl: “Naudas plūsma”: 2024. gada janvārī finansiālus panākumus piedzīvos 4 zodiaka zīmes – laimīgo saraksts

Tieši tādā steigā cilvēkam neatliek laika ieklausīties intuīcijā, sajūtās un sajūtās, palaižot garām iespējas un īstas dāvanas.

 

Šķir otru lapu, lai lasīt tupinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment